Η εταιρεία ΑΦΟΙ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, καθώς και στη μεταποίηση φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων. Η πολυετής παρουσία μας στην αγορά, η τεχνογνωσία του άριστα εξειδικευμένου προσωπικού μας καθώς και η πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, αποτελούν εγγύηση για το άψογο αποτέλεσμα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κατασκευές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία αναλαμβάνει:

  • Διακοσμητικές επενδύσεις σε εσωτερικούς χώρους (δάπεδα, τοίχους, πάγκους κουζίνας και μπάνιου, τζάκια, ντουζιέρες, κλπ.)
  • Διακοσμητικές επενδύσεις σε εξωτερικούς χώρους (δάπεδα, αυλές, εξωτερικούς τοίχους, μαντρότοιχους, πισίνες, ντουζιέρες, κλπ.)
  • Διακοσμητικές επενδύσεις σε επαγγελματικούς χώρους (μπαρ, γραφεία, καταστήματα εστίασης, κλπ)
  • Μνημεία ηρώων και ταφικά μνημεία

Επιπλέον, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαρμάρινων διακοσμητικών αντικειμένων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου (φωτιστικά, απλίκες, σκακιέρες, σταχτοδοχεία, κλπ.), επισκεπτόμενοι τον πλήρη εκθεσιακό χώρο που λειτουργεί στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας ή το e-shop της ιστοσελίδας μας.